NVS » Nieuws

WerkWeb-Autisme Promotietour (mei 2019)
Jobcoaches die met autisme te maken hebben krijgen meer kennisondersteuning beschikbaar. Heb je vragen over autisme, studie en werk? Ontdek jouw mogelijkheden op WerkWeb-Autisme. Het platform met informatie, inspiratie en tools over ontwikkeling naar studie en werk. WerkWeb-Autisme is bedoeld voor studenten, werkzoekenden, werknemers en hun werkgevers/coaches.


Begeleid je iemand met autisme tijdens zijn of haar studie? Of bij het vinden (of behouden) van een baan? Heb je een werknemer met autisme in dienst? Vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Nodig dan één van de ambassadeurs uit!
In een presentatie bij jouw bedrijf, school of instelling laten zij je de vele mogelijkheden van WerkWeb-Autisme zien. Voor snelle beslissers is het gratis: de Brunel Foundation financiert de eerste zestien bezoeken.

Meer info en prijsopgave via info@autisme.nl onder vermelding
van WerkWeb-Autisme promotietour.

https://www.werkwebautisme.nl 

Dag van de jobcoach op vrijdag 20 september 2019 in Boxtel 

Ook dit jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Support de Dag van de Jobcoach. Leden en andere geïnteresseerden in de methodiek, benaderingswijze en training in Supported Employment zijn weer van harte welkom. Het bestuur van de NVS zal de ontwikkelingen van de vereniging in Nederland toelichten.

Het wordt een dag met delen van diverse nieuwe ontwikkelingen, maar ook vooral het delen van praktische en toepasbare kennis en ervaringen. Wij dagen op deze dag deelnemers uit om samen met ons mee te denken over de professionalisering en impact van jobcoaching en kwaliteitsverbeteringen. Doelgroep voor deze dag zijn de jobcoaches, bestuurders, managers, beleidsmakers en medewerkers die zich bezighouden met (arbeids)participatie en re-integratie van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Het definitieve programma met alle workshops en sprekers wordt 2 welen van tevoren toegezonden. Voor leden van de NVS is de dag en lunch gratis.